YS 9000
YS 9000

Boldmaskine YS9000 – Badminton

Model YS9000 boldmaskine til badminton skyder boldene uhyre præcist hver gang. Det er nu muligt at finindstille de horizontale og vertale indstillinger med hhv. 70 og 40 forskellige niveauer.

Specifikationer: Programmering af op til 28 forskellige slagpunkter. Boldhastighed fra 20-140 km/t. Boldfrekvensen kan indstilles fra 1,2 – 6 sekunder pr. bold. Boldmagasinet kan indeholde 196 bolde.

 

 

Sammeligning med YS8000

Model YS8000 havde 5 forskellige indstillinger horisontalt og 3 forskellige vertikalt. Frekvensen kunne indstilles på 9 forskellige niveauer og hastigheden fra 30 – 150 km/t, sådan at fjerboldene kunne fordeles rundt på hele badmintonbanen. Ved en fart på 150 km/t kan boldmaskinen skyde omkring 10-11 meter, selvfølgelig afhængig af boldens stand og hastighed.

Modellen kan programmeres til at spille bolden forskellige steder hen, efter eget valg. Programfunktionen er især brugbar til badmintontræning for de lidt bedre spillere der vil udfordres i deres træning. Programfunktionen kan indstilles til 30 forskellige slags skud – i praksis vil man nok ofte blot skulle bruge 2-4 forskellige skud i forhold til brug i en sekvenstræning.

Tidligere modeller af boldmaskinerne

Model YS8000 var stort set identisk med den grønne YG 8000, hvor liften dog er fjernbetjent.

YG8000-modellen kom til Danmark i begyndelsen af januar 2013.

Model YG8000 og YS8000 boldmaskinerne står i i mange klubber i Danmark og omegnslandene i dag.

boldmaskine.dk boldmaskiner til badminton

 

YG-8000 bruges til badmintontræningen i hverdagen samt til at afvikle “kampsituationer” i badminton. Dvs. nybegyndere kan “spille” mod hinanden på badmintonbanen, hvor de på skift skal slå boldene over nettet og på den måde måle sig ift. til hinanden. Børn der lige er begyndt til badminton kan have svært ved bare at serve bolden i det rigtige servefelt, på denne måde, kan de spille en badmintonkamp mod andre, uden de mange nederlag, hvor de skal samle badmintonbolden op, fordi de ikke nåede den. På den måde bliver badminton og badmintonkampe sjovere fra begyndelsen af.

Boldmaskine/boldkanon er ved at være mere udbredt i Danmark. Det er ikke bare i Dansk Tips reklamer at såkaldte boldkanoner findes. Flere og flere klubber ser muligheden i at sikre træning og feeding til deres spillere, igennem brugen af boldmaskiner.

Boldmaskine.dk er Danmarks største importør af boldmaskiner/boldkanoner. Er du interesseret i en brugt boldmaskine kommer der jævnligt forskellige modeller til salg som demo eller brugte boldkanoner. Ofte når de brugte maskiner ikke ind i webshoppen før de er solgt, så skriv gerne en forespørgsel på om der findes en brugt boldmaskine til badminton, tennis, bordtennis eller fodbold.

Se mere om boldmaskinenmaskinen der gør badmintontræningen til den rene leg. Videoer med YG-8000: