FAQ: Hvordan køber man en boldmaskine?

Man lægger varen i kurven, gennemfører bestillingesprocessen. Herefter tager Johnny Andersen kontakt enten på mail: info@boldmaskine.dk eller pr. telefon. Maskinerne bliver som regel kune blive sendt dagen efter og vil kunne være fremme 2-3 hverdage efter.

FAQ: Hvordan betaler man?

Når maskinen er afsendt, sendes en faktura med et kontonummer i med 8 dages betalingsfrist. Det betyder at man har mulighed for at pakke maskinen ud og tage den i brug inden betaling.

FAQ: Hvad er der af vedligeholdelse på en boldmaskine?

Mht. vedligehold, så er der en kæde der trækker boldene ned til valserne. Den kan have godt at af blive smurt, måske en gang om året.
Hvis man bruger en støv- og fugtmoppe til at samle bolde sammen, kan der komme en del støv med ned i maskinen, hvilket kan gøre det nødvendigt nænsomt at støvsuge den. Ligeledes en gang om året. Hvis man bruger en støv- og fugtmoppe som ikke bruges til at rengøre halgulvet med, er det begrænset hvad der kommer ind i maskinen af støv.

FAQ: Kan man få rabat?

Nej, som udgangspunkt kan man ikke. I tilfælde af at man køber mere end én maskine, kan der blive snak om eks. nogle gratis medfølgende Yonex-bolde, klubketchere, gratis fragt eller et mindre nedslag i prisen.

Har man som klub boldkontrakt med Yonex / Scansport eller Victor Danmark er der mulighed for at få en rabat. Gør opmærksom på dette ved henvendelsen.

 

FAQ: Hvilke badmintonbolde kan jeg bruge med boldmaskinen?

Stort set alle badmintonbolde kan bruges i boldmagasinet. Det har dog vist sig, at enkelte plastikbolde har haft en lidt større diameter end en alm. bold. Dermed har de ikke hængt langt nok ned i magasinholderen og har så ikke kunnet blive trukket ind i maskinen. I dette tilfælde, kan man lave sin egen simple modificering af boldmagasinet. Man kan file/slibe en smule af åbningen, så den bliver lidt større. Man risikerer dog at meget slidte og sammenpressede bolde falder direkte igennem, så der kommer to bolde ud på en gang. Fjerner man kun 2-3 mm., så vil det dog ikke være et problem.

FAQ: Min boldmaskine vil ikke tænde?

Det var trælst. Når du har købt en maskine hos Boldmaskine.dk, så skulle den også gerne virke. Prøv at tjekke følgende:

  • Er der strøm til maskinen? 🙂
  • Er der valgt rigtig AC (strømkabel) eller DC (batteri) ved ON/OFF-knappen?
  • Tjek sikringen. Den findes ved de fleste modeller bag skrueknappen FUSE. Er den brændt over, kan den erstattes med en af de ekstra der fulgte med maskinen. Er de blevet væk, så kontakt Boldmaskine.dk

 

FAQ: Min boldmaskine vil ikke skyde bolde ud?

Ja det skulle den jo gerne kunne gøre. Tjek følgende:

  • Kører den lille kæde bag ved udskydningsvalserne?
  • Virker sensoren? Sensoren sidder i lige neden for magasinet, hvor fangarmene kommer op og griper fat i bolden. Sensoren tjekker om der en bold klar. Hvis der ikke er en bold, kører den magasinholderen/magasinet rundt, indtil der kommer en bold inden for sensoren.
  • Er magasinholderen skruet fast? Hvis den lille indvendige skrue i magasinholderen gået løs, trækkes magasinet ikke med rundt og dermed kommer der ikke en bold hen til sensoren.

FAQ: Hvad sker der hvis noget på maskinen går i stykker?

Boldmaskine.dk ApS er et dansk selskab (cvr.nr.: 36536624), så der ydes garanti efter gældende dansk lovgivning.

Kontakt Boldmaskine.dk ApS på info@boldmaskine.dk eller pr. telefon: 30 27 69 00 (se træffetider under Om). Nogle fejl kan være kendte, men for en sikkerheds skyld, så tag gerne en kort video af fejlen samt et billede af serienummer som står bagpå hovedet. Video og billede sendes til ovenstående mail eller telefonnummer, med en beskrivelse af fejlen:

Eks.:

  • Opstod den lige pludselig?
  • Er det gradvist blevet værre?
  • Hvilken del opleves problemet ved