Boldopsamler til badminton – Nyhed i Danmark!

boldopsamler
Automatisk boldopsamler til badminton

Nu kan man købe en boldopsamler til badminton. Maskinen fungerer på den måde at nogle bløde gummilameller løfter boldene op i en kurv som kan løftes op af boldopsamleren. Det er derfor langt nemmere at lave en multifeeding træningsøvelse til badminton. Spillerne kan koncentrere sig om at lave træningsøvelser og træneren kan bruge sine kompetencer til at udvikle badmintonfærdigheder.

Det er ikke en badmintonrobot der samler boldene op, men ved at køre en tur med boldopsamleren, kan man på godt 30 sekunder samler mere end 100 bolde op i kurven. Når man så har boldene i kurven, er man hurtig klar til næste runde multifeeding. I badmintontræningen er det at samle boldene op ikke det sjoveste, så her er en mulighed for at afkorte tiden med det knap så sjove, og gå hurtigere i gang med det der er at sjov – at træne badminton.

Pris: 6.500 kr. inkl. moms, ekskl. fragt. Maskinen sendes på en 1/1 palle og koster 200 – 500 kr. afhængig af hvor i landet man er bosiddende. (lageret er i 6900 Skjern).